Sentez Yazilim Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Yönetim Bilgi Sistemleri >SentezPersonel
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2010 puantaj değişikliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BiA Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı BiA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2010 puantaj değişikliği
    Gönderim Zamanı: 04.Şubat.2010 Saat 17:12
Merhabalar,

2010 yeni resmi düzenlemelere göre, puantaj paremetrelerini nasıl ayarlamalıyım.
Resmi mevzuatta ne değişti.

Şuanda paremetrelerdeki, puantaş giriş kontrolünü "Hayır" yapmadan 31 gün puantaja izin vermiyor. Bu paremetreyi kaldırınca da fazla gün girişi için uyarmıyor.

Kısacası eski exe ile yeni exe arasındaki değişiklik neler ?

teşekkürler,
iyi çalışmalar.

Yukarı Dön
Wolf Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 39
  Alıntı Wolf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Şubat.2010 Saat 18:13
Merhabalar bende de son exe var yani 2010 exe si benim parametrelerimde puantaj kontrolüm evet olarak seçili ve ocak ayına ait bir tahakkuk yapmak istediğimde ve 31 gün girdiğimde tahakkuk yaptığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. Acaba sizin parametrelerinizdeki Puantaj ay uzunluğu ne olarak belirtilmiş? bende sabit-30 yazıyor herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorum.

programı 3 gün önce güncellemiştim. sizdeki program tarihi ne acaba? Yani ben bu konu ile ilgili 2009 da nasıl kullanıyorsam aynen kullanmaya devam ediyorum parametrelerim de de herhangi bir sorun yaşamadım. 
Ama şimdi aklıma gelen birşey var. sentez yazılımı arayıp sizdeki database içindeki PRSKANUN tablosunda şirket alanı boş olan kayıt varmı diye bir bakarsanız iyi olur. Çünkü bu tablo şirket bazlı çalışıyor ve şirket tanımı kesin olması gereken bir tablo

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör