![]() |
2010 puantaj değişikliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
BiA
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28.Şubat.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: 2010 puantaj değişikliğiGönderim Zamanı: 04.Şubat.2010 Saat 17:12 |
|
Merhabalar,
2010 yeni resmi düzenlemelere göre, puantaj paremetrelerini nasıl ayarlamalıyım.
Resmi mevzuatta ne değişti.
Şuanda paremetrelerdeki, puantaş giriş kontrolünü "Hayır" yapmadan 31 gün puantaja izin vermiyor. Bu paremetreyi kaldırınca da fazla gün girişi için uyarmıyor.
Kısacası eski exe ile yeni exe arasındaki değişiklik neler ?
teşekkürler,
iyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
Wolf
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 13.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12.Şubat.2010 Saat 18:13 |
|
Merhabalar bende de son exe var yani 2010 exe si benim parametrelerimde puantaj kontrolüm evet olarak seçili ve ocak ayına ait bir tahakkuk yapmak istediğimde ve 31 gün girdiğimde tahakkuk yaptığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. Acaba sizin parametrelerinizdeki Puantaj ay uzunluğu ne olarak belirtilmiş? bende sabit-30 yazıyor herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorum.
programı 3 gün önce güncellemiştim. sizdeki program tarihi ne acaba? Yani ben bu konu ile ilgili 2009 da nasıl kullanıyorsam aynen kullanmaya devam ediyorum parametrelerim de de herhangi bir sorun yaşamadım. Ama şimdi aklıma gelen birşey var. sentez yazılımı arayıp sizdeki database içindeki PRSKANUN tablosunda şirket alanı boş olan kayıt varmı diye bir bakarsanız iyi olur. Çünkü bu tablo şirket bazlı çalışıyor ve şirket tanımı kesin olması gereken bir tablo |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |