![]() |
Sentez Shop Yıl Sonu Devir İşlemi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
thafpha
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27.Aralık.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Sentez Shop Yıl Sonu Devir İşlemiGönderim Zamanı: 27.Aralık.2009 Saat 13:41 |
|
Yıl sonu devir işlemini kendim yapmak istiyorum yardımcı olabilecek birileri varmı?
|
|
![]() |
|
pantone
Üye
Kayıt Tarihi: 13.Kasım.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28.Aralık.2009 Saat 09:10 |
|
merhaba,
devir için bir kaç yol var en kolayı şirket kartlarında bulunan dönem başı dönem sonu tarihlerini düzenlemek bu şekilde özel birşey yapmana gerek kalmadan devam ediyorsun.muhasebe kapanış açılış fişi kesiyorsun stoklar içinde sayım yapıp durum fişi kesiyorsun o kadar ama bu pek tercih edilmiyor. diğer yollar ise ya yeni bir şirket açacaksın ya da yeni bir klasöre yeni bir database oluşturarak verileri temizlemiş olacaksın daha sonra her iki durum içinde sabir kullanılacak kartları taşıyıp açılış değerlerini gireceksin. Bu işlemler ilk defa yapacak birisi için biraz karışık olabilir daha önce böyle bi uygulama yapmadıysanız yardım almanız daha doğru olabilir.eksik aktarım yaparsanız daha sonra toparlaması zor olabilir.kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |