![]() |
pocket ten pc ye satyslaryn gonderylmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ece sahir
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25.Ocak.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla
Konu: pocket ten pc ye satyslaryn gonderylmesiGönderim Zamanı: 31.Temmuz.2009 Saat 12:00 |
|
pc den stok kartlaryny ve cari kartlary gonderirken sorunum yok, fakat pocketpc den saty? lary pc ye gonderece?im zaman pocket te socket error ba?lanty hatasy veriyor.
![]() not:sentez serveri çaly?tyryyorum.. nedeni ne olabilir? yardymcy olursanyz sevinirim.. en son exe leri kullanyyorum. Te?ekkürler. |
|
|
ece sahir
|
|
![]() |
|
Flawless
Moderatör
Kayıt Tarihi: 12.Kasım.2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31.Temmuz.2009 Saat 17:36 |
|
E?er gprs üzerinden ba?lanyyorsanyz modem ayarlaryndaki server için olan portun yönlendirme ayarlary kontrol edin. Yerel a? üzerinden aktarym yapyyorsanyz server'in çaly?ty?y makinada firewall ba?lantyyy engelliyor olabilir. Son ihtimal de cihaz içindeki ba?lanty ayarlarynyn yanly? olmasy. Ba?lanty ?eklinizle ilgili daha detayly bilgi verebilirseniz problemi daha do?ru tespit edebiliriz. Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
ece sahir
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25.Ocak.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Ağustos.2009 Saat 10:41 |
|
yerel a? ile ba?lanyyorum.firewall kapaly.
dedi?im gibi stok karty veya cari alabiliyorum.eger sorun baglanty ayarlaryndan ise bunlary da alamamam gerekmiyormu? ilginiz için te?ekkür ederim... |
|
|
ece sahir
|
|
![]() |
|
uykusuz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 30.Kasım.2007 Konum: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2009 Saat 20:51 |
|
hayır, bakın stok ve cari kartlarını bilgisayardan pocket pc'ye gönderiyorsunuz, satışları ise pocket pcden bilgisayara göndermeye çalışıyorsunuz,aynı işlem değil. Bilgisayarın güvenlik duvarı veya bağlantı ayarlarındaki eksiklikler bilgiyi sentez dataya yazmanızı engelleyebilir.
O yüzden sorun ya bağlantı ayarlarınızda ya da güvenlik ayarlarınızdan kaynaklanmaktadır. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |